Onze projecten

Bandarawela

In Bandarawela staat het Carmel Convent, waar wij helpen met studiefinanciering voor meisjes in de boarding.

Kattankudy

In Kattankudy ondersteunen we de kinderen in de Jeevananda Ashram met het betalen van bijlessen en met verbetering van de mogelijkheden om als Ashram zelfvoorzienend te worden door het opnieuw aanleggen van een irrigatiesysteem voor de moestuin en de bouw van o.a. een varkenshok.

Lunugala

In Lunugala bieden wij financieële ondersteuning aan het Little Flower convent voor het schoolproject.

Atchuvely

In Atchuvely staat het klooster van Onze Lieve Vrouwe van Lanka. Om de zusters te helpen huisbezoeken af te leggen in moeilijk bereikbare plaatsen wil de stichting hen financieel ondersteunen bij de aanschaf van een motorfiets.


Thalaiyaddy

Het Carmel Ahai Aham Convent in Thalaiyaddy is nieuw en beschikt alleen over het hoogst noodzakelijke. Onze eerste project was om te zorgen dat er 32 stoelen en 8 tafels zijn, Nu kunnen de kinderen hun lessen beter volgen en hun huiswerk maken.

Mannar District

Ons nieuwste project is het Centre for disabled in het Mannar district in het noorden van Sri Lanka. Het is opgericht in 1999 en is het eerste centrum waar integrale zorg wordt verleend aan mensen met een beperking.

Werkbezoeken

Om goed hulp te kunnen verlenen in het natuurlijk essentieel om regelmatig bij de projecten op werkbezoek te gaan. Dit wordt gedaan door leden van het bestuur en/of de contactpersonen van de locaties, altijd op eigen kosten.